Dienstwijzer

Wie zijn wij?

Elaska is uw verzekeringsadviseur. Wij zijn niet gebonden aan een of meerdere verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent dat wij u altijd de beste verzekeringsoplossing bieden. Dit doen wij door het vergelijken van premies en voorwaarden op basis van uw wensen en behoeftes. Elaska is een handelsnaam van Ensupport, een aangesloten instelling van Nedasco. Nedasco is een dochter van a.s.r.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Wij informeren u tijdig over belangrijke productwijzigingen, zoals wijzigingen in de voorwaarden of premie.
  • Wij informeren u over nieuwe wet- en regelgeving die van belang is voor uw verzekeringen die via ons lopen.
  • Wij beantwoorden, zover mogelijk, al uw vragen over het oorspronkelijke advies.

Kamer van Koophandel

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staat Elaska geregistreerd onder nummer 58411917.

Welke vergunningen hebben wij?

Als financieel adviseur staan wij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM heeft ons een vergunning gegevens voor schade- en levensverzekeringen. Nedasco (en dus Elaska) is geregistreerd onder nummer 12006531.

Hoe worden wij beloond?

Wij ontvangen van de verzekeringsmaatschappij waar uw verzekering is ondergebracht een kostenvergoeding die onderdeel vormt van de premie die bij u in rekening wordt gebracht. Als u extra diensten afneemt waarvoor u dient te betalen informeren wij u vooraf.

Relatie met verzekeraars en verzekeringsadviseurs

Elaska is een handelsnaam van Ensupport BV. Ensupport BV is een 100% dochter van Nedasco BV wat op haar beurt weer eigendom is van a.s.r. Ondanks dit werken wij volledig zelfstandig en onafhankelijk. Er zijn geen productieverplichtingen afgesproken met a.s.r. en/of andere verzekeraars. Wij kunnen u daarom een onafhankelijk advies geven over verzekeringen.

Geen advies via website

Via de website maakt u zelf een keuze; er wordt geen advies gegeven. U bepaalt dus zelf welke verzekering of welk ander financieel product bij u past. Heeft u toch behoefte aan persoonlijk advies, dan kunt u altijd contact opnemen met Elaska op telefoonnummer 0481-353 995 of via info@elaska.nl Wij helpen u graag verder.

Koop op afstand

Sluit uw verzekeringen of andere financiële producten af via onze website www.elaska.nl, dan is er sprake van een ‘overeenkomst op afstand’. Hierbij gelden de volgende uitgangspunten:

  • Via de website dient u een aanvraag voor een verzekering in. De verzekeringsovereenkomst komt pas tot stand na acceptatie van de aanvraag door de verzekeraar.
  • U ontvangt zo snel mogelijk bericht over de acceptatie van uw verzekeringsaanvraag.
  • Na acceptatie ontvangt u de polis van uw verzekering per post.
  • Heeft u de polis ontvangen, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen die periode heeft u het recht de verzekering te ontbinden zonder boete of opgave van redenen. Deze bedenktijd geldt niet voor de kortlopende verzekeringen.
  • Op de overeenkomsten die op afstand worden gesloten is Nederlands recht van toepassing.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld. Lees meer hier over in ons privacybeleid.

Heeft u een klacht?

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben en wij komen er samen niet uit, dan kunt u een brief sturen naar het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Dit is een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. Het aansluitnummer van Nedasco (en dus Elaska) bij de KiFiD is 300.003656

Ga naar de inhoud